sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Vauvan neuleet drops

Silmдys ohjeisiin ~ DROPS Design - Garnstudio AS. Neuleohjeet vauvoille on Pinterest, 108 Pins. Pieni lankarulla: Toukkapussi, villakapalo.


Novita Oy - Neulemalli: Vauvan tossut. DROPS Fabel, Liljan Lankakauppa.


Maailman laajin kдsityцsivu, josta lцydдt tuhansia ilmaisia neule - ja Vauva (Sivu 115) Ota huomioon, ettд eri lankalaadut antavat neuleelle eri ilmeen!. Sekд koristeluun vдhдn ohutta valkoista villalankaa. Myssyyn ja tossuihin sukkapuikot Novita nro 3. Tiheys 22 s ja 32 krs sileдд neuletta nro 3Ѕ puikoilla = 10 cm. DROPS Fabel-lanka on kehrдtty pehmeдmmдstд villasta kuin useimmat Tдstд langasta voit neuloa muutakin kuin sukkia, kokeile vaikkapa vauvan neuleisiin!.


Kokemuksia Drops-neuleohjeista - Aihe vapaa - Vauva


Pins about Neuleohjeet vauvoille hand-picked by Pinner Hei Di, See more about drops design, ravelry and baby Me piipertдjдt: Vauvan huopatossut - ohje. Tunnisteet: neuleet, toukkapussi, vauvan toukkapussi. Dropsin merinovilla on edullisempaa, sitд raaskin ostaa. Mutta onhan se tosiaan silti.


AnniKainen puikoissa: Vauvaneuleet yksi ja kaksi


Pieni lankarulla: Toukkapussi, villakapalo. Marjutin neuleet - Linkkejд - Katajala. net. Neuleohjeet · Drops DesignGarnstudion suomenkieliset ohjeet Kauneimpien kдsitцiden neuleohjeet Ulla - verkkoneulelehti harrastajalta harrastajalle.

Neuleohjeet, Tiitun blogi. NEULEOHJEITA - KДTEVД EMДNTД - Vuodatus. net.


DROPS Fabel, Liljan Lankakauppa.


Neulojan muistiinpanot: Helppo vauvan neuletakki


19. Helmikuu 2013 Garnstudio Drops Karisma, Gjestal Maija tai Novita Nalle tai Wool, koosta riippuen enintддn 100 g. Kaikkiin pienimpiin vauvan sukkiin riittдд 50. 29 Marraskuu 2013 Tunnisteet: neuleet, toukkapussi, vauvan toukkapussi. Dropsin merinovilla on edullisempaa, sitд raaskin ostaa. Mutta onhan se tosiaan silti. DROPS Fabel-lanka on kehrдtty pehmeдmmдstд villasta kuin useimmat Tдstд langasta voit neuloa muutakin kuin sukkia, kokeile vaikkapa vauvan neuleisiin!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin