perjantai 28. helmikuuta 2014

Helppo t paita kaava

Tee helppo juhlapaita itse - Muoti ja kauneus - Ilta-Sanomat. Salmiakkiruutua ja helppo t-paita - kaava, Kanneli, Bloglovin'. TOSIMUMMO: Tehdддs paita!.


Lukijoiden ihanat DIY-vinkit - Indiedays. com.


Helppo tapa tehdд nopea juhlapusero on valita kaapista lempitoppi tai t-paita ja piirtдд siitд kaava. Voit vaihtoehtoisesti kдyttдд hyvдksi. Ihana ja helppo tee-se-itse - idea on oman paidan tekeminen. Ohjeet luin netistд, mutta kaavat sovelsin oman lempipaidan mukaan. Paita on Aluksi leikkasin vanhasta t-paidastani haluamani kuvion irti, jonka jдlkeen aloin.


Kaavoista viis: heinдkuu 2014


Salmiakkiruutua ja helppo t-paita - kaava, an other post from the blog Kanneli on Bloglovin'. Tuon paidan kaava on alunperin muistaakseni Ottobren joku ompelin elдmдni ensimmдisen paidan:) t. дiti 32v:) www. karlotar. blogspot. com.


Miesten paita, Vikatikki


Tyrnifarmarit: Viidentoista minuutin Zero Waste mekko Tutoriaali. Paidan pienentдminen - Muoti - ja tyyliniksit - Suomi24 Keskustelut. 12 Joulukuu 2012 Mutta kuka haluasi siirtдд ne kaavat paperille ja siitд kankaalle Laitetaan ensin paidan keskikohta ja kaavan keskikohta vierekkдin.

Lillaphant: Raitapaita ja nappilistan ohje. T-paita, Tiitun blogi.


Helppo t paita kaava

Kukikkaat kuosit: Se helppo pipo-ohje.


Asiakaspalvelu - Named


28. Syyskuu 2013 #sewing #diy Don't like it. Not gonna wear it today. A photo Esimerkiksi BurdaStylen Jakob-paidan kaavat ovat tosi hyvдt miesten kauluspaidan peruskaavat, joita on helppo muokata. Ne ovat kolmen ja puolen dollarin. ETUSIVU, KAAVAT, - Kaikki kaavat, - Topit & T-paidat, - Paidat & Puserot, Housut Ostaessasi kaavat, saat kaikki nдmд koot, ellei tuotetekstissд toisin mainita. rinnan - tai lantionympдryksen mukaan siten, ettд ylдosan vaatteen kaavat (paidat, Helppo. Helpot kaavat ovat yksinkertaisia ja saattavat sisдltдд jonkin verran. 29 Elokuu 2012 Ehkдpд huomenna nдytдn toisen tekemдni paidan t. Enni Mд tekisin kaikki vaatteet itse, jos vaan olis oikeanlaisia kaavoja ja rahaa kankaisiin XD Onneks tдд nyt ainakin onnistui! Poista Tuo paita oli aika helppo tehdд!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin