perjantai 30. toukokuuta 2014

Helppo vauvan neulehaalari ohje

Mistд helppo ja yksinkertainen ohje vauvan haalariin - Kaksplus. Novita Oy - Neulemalli: Vauvan neulehaalari ja asusteet. Tee itse lapselle - Vauvalinkit. com.


Vauvan haalari neuleohje - kotisivu. Neuleita vauvalle - Tuttitango, Lily. fi.


12. Tammikuu 2009 olen vasta opetellut neulomaan, ja ois ihana tehdд jotain hyцdyllistд. ohjeen vaan pitдis olla tosi helppo. tietдiskц joku. 9 Helmikuu 2011 Neulehaalarin ohje lцytyy nдiltд Kotilieden sivuilta kohdasta: Neulo sддrystimet · Neulo helppo pipokauluri · Neulo vauvalle villatakki ja pipo.


Vauvannuttu - Neuleohjeet ja askartelu - Yhteishyvд


13. Syyskuu 2012 Vauvan ja lastenvaatteet voi neuloa myцs itse. Vauvan neulehaalarin vetoketju helpottaa pukemista. 23 Helmikuu 2013 Vauvan neulehaalari. Lankoni serkku eli sisarentyttдreni kummitдti odottaa poikavauvaa syntyvдksi hetkenд minд hyvдnsд. Olin jo pidemmдn.


Neulepuvun ohje, Ellit keskustelu


Neuleohjeet - asiasanat – Anna&Ellit. Lasten vaatteiden neulemallit - Vihreд Vyyhti. 5 Toukokuu 2014 Ohjekoot ovat 104/110 cm, 116/122 cm ja 1287134 cm. Langan menekki on Tдssд on huippuhelppo villatakki vauvalle tai lapselle. Takki neulotaan. Settiin kuuluu hihaton haalari, villatakki, myssy ja sukat. Ohjekoot ovat.

ENSILAPASET PIKKUISELLE PEUKALOLLA ilmainen ohje - Salomea. Neula ja vasara: Mitд neuloa vauvalle.


Helppo vauvan neulehaalari ohje

Neuletorttu: Vauvan neulehaalari.


DROPS Design ~ Ilmaisia neuleohjeita - Garnstudio AS


22. Toukokuu 2013 Novitan Miami tai helppo peitto, joka sopii aloittelijoillekin. Nдmд ohjeet on todettu pikkumiehellд hyvдksi ensimmдisen vuoden aikana. Vauvan valkoinen setti sisдltдд ohjeet nuttuun, mekkoon, haalariin, myssyyn, tцppцsiin ja juhlavaan peittoon. Kaunis Smokkipoimutettu haalari vauvalle Taivaansinisen topin helppo virkkausmalli tehdддn pylvдillд ja ketjusilmukoilla ja. 8 Tammikuu 2011 Vauvan neulehaalari. Sisareni sai toisen pojan marraskuussa ja tuolle pojalle tein joululahjaksi neulehaalarin. Ohje oli DROPS:in sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin