sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Helppo vauvan villatakki ohje

Kutojat! Mistд helppo neuleohje lapsen villatakkiin? - Aihe vapaa. Helppo villatakki vauvalle, Tiitun blogi. Novita Oy - Neulemalli: Vauvan neuletakki, sukat ja lapaset.


1 Superhelppo lapsen neule, 2 eri tyyliд, Less is yes. Neulojan muistiinpanot: Helppo vauvan neuletakki.


5. Toukokuu 2014 Neulelankojen mukana toimitamme neuleohjeet. Mikдli haluat pelkдn Tдssд on huippuhelppo villatakki vauvalle tai lapselle. Takki neulotaan. 14 Toukokuu 2014 Tuonnempana postauksesta lцytyy tдydellinen ohje tдhдn sileдllд neuleella toteutettuun takkiin, jos vaikka joku teistд innostuu neulomaan.


Villatakki - Kotiliesi


Klassikko - vauvan asuun kuuluu soma villatakki ja lдmmin pipo. Merinovillaisen asun Neuleohje: Palmikkokuvioinen villatakki naiselle. 30.3.2013 klo Muhkea villa-akryylilankainen Kyllikki-neuletakki on helppo yhdistдд erilaisiin asuihin. 16 Elokuu 2014 Tдssд ohje (Kotipalapelin blogista kopioitu), jos malli miellyttдд! ja tдmд todella oli mallia helppo ja sellainen, josta on kyllд jokaisen hyvд.


1 - Vuodatus. net


ENSILAPASET PIKKUISELLE PEUKALOLLA ilmainen ohje - Salomea. Neulojan muistiinpanot: Helppo vauvan neuletakki. 26 Kesдkuu 2014 Helppo vauvan neuletakki. Tein tдmmцisen tosi helpon, Ohje takkiin lцytyy Raverlystд: Baby Boy 5-Hour Sweater. Lдhettдnyt Anne Huomo.

Vauvan nuttu - Sana vapaa - Keskustelu - Meidдn Perhe. DROPS Design ~ Ilmaisia neuleohjeita - Garnstudio AS.


Helppo vauvan villatakki ohje

Mallit ja ohjeet Neule - Kauneimmat Kдsityцt.


Tekstiiliteollisuus - Lasten mallit


Asusteet Vauva & Lapset · Lemmikit & Lelut Valitse ohjeet: Kaikki Neulotut Virkatut Etsi sanalla tai ohjenimellд: (esim. jakku, myssy tai Rosalyn). Ohjeet. 22 Helmikuu 2010 Pienen lapsen lapanen on helppo harjoitustyц myцs minulle tдmд on ensi Selasin vaikka missд ja sitten lцysin sun ohjeesi vauvan lapsiin. Neulemekko ja vauvan neulesetti, Neulonta Tytцn villatakki ja baskeri, Neulonta. Virkattu peitto, Neulonta, Helppo. Neulo ilman puikkoja, Neulonta, Helppo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin