perjantai 29. elokuuta 2014

Helppo vauvan neuletakki

Kдssдnopen painajaisen neuletakki ja neulottu viltti vauvalle. Neulojan muistiinpanot: Helppo vauvan neuletakki. Kutojat! Mistд helppo neuleohje lapsen villatakkiin? - Aihe vapaa.


Novita Oy - Neulemalli: Vauvan neuletakki, sukat ja lapaset. lasten vaatteiden neulemallit - Vihreд Vyyhti.


6. Elokuu 2011 Neuloin tuossa iltapuhteina tulokkaalle nutun aiemmin ostamistani langoista. Tavoitteena oli saada nopeasti valmista aikaan, joten etsin. Koko, 60, 60. nuttu, myssy. Valmiin neuleen mitat (cm): vartalon ympдrys, 52. nutun pituus hihan sisдpituus, 25 16. Langanmenekki (g) Novita Wool - lankaa, 150


Helppo villatakki vauvalle, Tiitun blogi


23. Elokuu 2012 Helppo villatakki vauvalle. Leave a reply. Minun on pitдnyt esitellд nдmд blogissa ties kuinka pitkддn, mutta en ole saanut aikaiseksi. Nyt nдmд. Hei, Mistдhдn lцytyisi helppo ohje vauvan nutun yms neulomiseen En ole aikoihin pidellyt puikkoja kдdessд, mutta nyt alkoi kiehtomaan vau.


Prinsessa Estellen nuttu - Neulonta ja virkkaus - Suuri Kдsityц


Syksy on ristiriitaisten ajatusten vuodenaika. Ei o - KOTIPALAPELI. DROPS Design ~ Ilmaisia neuleohjeita - Garnstudio AS. Sisustus · Asusteet Vauva & Lapset · Lemmikit & Lelut · Inspiraatio · Perinteiset ohjeet · Juhlat & Merkkipдivдt · Suosikkini. Uusin mallisto. Edellinen mallisto.

Me piipertдjдt: Hattaranvдrinen vauvan neuletakki. VIRKKASIN: Helppo Nuttu.


Nuttu Nuttu.


Vauvan neuletakki - Kahvia ja unelmia, Lily. fi


15. Kesдkuu 2014 Helppo Nuttu. virkattu nuttu Jos etsit helpon vauvan vaatteen ohjetta niin suosittelen. Tunnisteet: vaatteet, vauvanvaate, vauvat, virkkaus. 1 Lokakuu 2011:D Mutta nдistд yksinkertaisista ainaoikein neuletakeista on hyvд. http://tarjasnowland. blogspot. fi/2014/05/helppo-lasten-neuletakki-little-. Kehitysmaan vauvat ovat ihan yhtд tдrkeitд kuin kotimaan vauvatkit ja ansaiteva vauvanuttuihin vauvanlankaa. Marketeista saatava Tennessee kдy ja myцs.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin