tiistai 30. syyskuuta 2014

Liinavaatteiden pesu ennen kayttoa

Uusi vaate ei vaadi pesua, Yle Uutiset, yle. fi. Miksi lakanat pitдisi pestд ennen kдyttццnottoa - Aihe vapaa. Pitддkц uudet pussilakanat pestд ennen kдyttцд - Sana vapaa.


Sulkasatoa - Vaaleanpunainen hirsitalo, Divaaniblogit. Yhteishyvд - Digipaper - Sivu 41 - Digipaper. fi.


5. Kesдkuu 2012 Vaatteita on syytд tuulettaa, vaikka niitд ei heti pesukoneeseen laittaisikaan. aineet voivat дrsyttдд ihoa, jos lakanoita ei pestд ennen kдyttцд. 16 Syyskuu 2013 Uudenuutukaiset liinavaatteet tuntuvat kyllд mielestдni niin mukavilta! Enkд ikinд pese uusia pussilakanoita ennen kдyttццnottoa – ovat niin. Koska vaatteissa on mielestдni ihan sama juttu – ennen ekaa pesua tuntuvat niin. Oikea pesuaine Lakanat ja tyynyliinat kannattaa pestд ennen ensimmдistд kдyttцkertaa, jotta tuotteista saadaan pois viimeistelyaineet. Vдrilliset tyynyliinat ja.


Pitддkц uudet lakanat vдlttдmдttд pestд Pelkддn pyykituvan


14. Syyskuu 2010 Lakana ovat kankeita ja haisevat, joten pesu on paikallaan. Pyyhkeissд on sama juttu. Lastenvaatteita en ole ikinд pessyt ennen kдyttцд. Kyllд ne kannattaa pestд ennen kдyttцд, sillд kдsittelyaineita niissд on Mд ostin pari pussilakanaa ja ne ainakin oli kivikovia ja haisevia ennen pesua. Pesun.


SOL Pesulapalvelut - Palvelumme - SOL Palvelut


Ostin uudet pussilakanat, miks ne pitдд heittдд pesuun ennen. Nдin hoidat petivaatteet!, Kotivinkki. 3 Helmikuu 2014 Tarkista aina pesuohje tyynysi pesulapusta. Anna myцs sдngyn ja peiton tuulettua ennen kuin petaat vuoteen, jotta kosteus ehtii haihtua Pese uudet lakanat pakkauksen ohjeen mukaan ennen ensimmдistд kдyttцд.

Tuuleta, pцyhi ja pese – nдin hoidat untuvaisia vuodevaatteita - mtv. fi. 61 Tekstiilien lajittelu ja peseminen - Peda. net.


Liinavaatteet, Arkijдrki.


Uusien vaatteiden pesu - Kotivinkki


Vaatteet lajitellaan hoito-ohjemerkkien mukaisesti ennen pesua. Vaatteet Huuteluaineita kдytetддn pehmentдmддn tekstiilejд ja poistamaan sдhkцisyyttд. 16 Tammikuu 2013 Ooteko te heittдneet uude pussilakanat eka pesuun Itse pesen aina uudet lakanat ennen kдyttцд D: En tiedд olisiko pakko, mutta ainakin ne. 7 Joulukuu 2014 Pesu on se helppo osio, hankalampaa on saada tyynyjд kuivaksi. Tuohon nдhden nykyisin kдytцssд olevat tyynyt ovat jo yliajalla. ei suostunut aloittamaan, eikд kukaan muu tietenkддn voinut ottaa ruokaa ennen hдntд.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin