lauantai 4. huhtikuuta 2015

Lasten haalari ohje

Villahaalari – Jumpsuit to a little man « Lapset – Children. Mistд helppo ja yksinkertainen ohje vauvan haalariin. Haalarin ompeluohjeet - Kodin Kuvalehti.


Neuleohje vauvan haalari - kotisivu.


Ohje (suomenkielinen) on siellд nimellд ”Lapsen haalari alpakasta” ja kuvassa on beesin vдrinen puku. Olen muunnellut mallia langan, vдrin. DROPS Design ~ Ilmaisia neuleohjeita. Neuleohjeet. Neuleohjeet. Naiset · Vauva · Lapset Asusteet Vauva & Lapset · Lemmikit & Lelut · Inspiraatio.


Vauvan haalarit - keskustelut – Kotiliesi


Kun en mikддn kauhean kokenut neuloja ole. Tai voi olla sellainen housut/takkikin. Novitalla ei mun mielestд ollut mieleistд ja googlella selasin jo. "One piece" haalarin tekoon Suurikдsityц numerossa 8/2011 on ohje haalariin. olevasta lehdestд 4/2013 lцytyy juurikin lapsen One Piece - haalari.


Nappikuja 6: Vauvan neulottu haalari ja pipo


Miiinullekko: Sivu-takasaumattoman haalarin ohje. Vauvojen ja lasten neuleohjeet, nettiKatariina. fi. Nettikatariina. fi > MALLIT JA NEULEOHJEET > Vauvojen ja lasten neuleohjeet Novita lastenohjeet · 412. TeeTee vauvojen ja lasten neuleohjeet.

Reimatec®-talvihaalarit, Reima-verkkokauppa - Toiminnalliset. Haalarit ja ulkoilupuvut > Ulkoiluvaatteet > Lapsille - Prisma.


Lasten vaatteet, K-citymarket.


Ulla 03/07 - Ohjeet - Menninkдinen


Haalarit - Tilaa lasten haalarit Prisma verkkokaupasta. Alusvaatteet · Alushousut · Aluspaidat ja muut alusasut · Pitkдt alushousut ja kerrastot · Askarteluvдlineet. 14 Tammikuu 2014 Minulta lцytyy siis valmiina sivusaumattoman haalarin kaava, jonka olen piirtдnyt Tunnisteet: kдsityцt, lastenvaatteet, ompelu, ompeluohje. Tддltд lцydдt vauvanvaatteet sekд lastenvaatteet helposti ja edullisesti. lдpi lasten paidat ja housut sekд muut tarvittavat ja nouda vaatteet ruokaostosten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin