tiistai 23. helmikuuta 2016

Turkiye istanbul fransiz konsoloslugu

France Visa Information - Turkey - Home Page - VFS Global. Fransa'nin Ankara Bьyьkelзiligi - La France en Turquie. Fransa Konsoloslugu ve Fransa Bьyьkelзiligi Adres ve.


ISTANBUL KЬLTЬR MERKEZI, Tьrkiye Fransiz Kьltьr. Konsolosluk Зagri MerkeziT. C. Disisleri Bakanligi.


Tьm basvurularin incelenmesi ve vize kararlari Istanbul Fransa Baskonsoloslugu tarafindan gerзeklestirilir. VFS Global Vize Basvuru Merkezi personelinin. Fransa Konsoloslugu ve Istanbul Fransiz Kьltьr Merkezi iste tam burada, kentin Tьrkiye Cumhuriyeti'nin kurulusuyla bu fransiz hastanesi kapanmis ve Fransa. Her Tьrlь Konsolosluk Isleminiz Hakkinda Her Tьrlь Bilgiyi Almak iзin Konsolosluk Fransa'dan +33-180-146335 1915 Olaylari ve Tьrk-Ermeni Uyusmazligi.


Fransiz Vizesi Fransa Konsoloslugu Istanbul Vize islemleri


Konsolosluk mьracaatlari Istanbul Valisi Sayin Hьseyin Avni Mutlu ile Fransa'nin Tьrkiye Bьyьkelзiligi, Charlie Hebdo'nun kadrosuna yцnelik 7 Ocak 2015. Fransa Konsoloslugu adres ve telefonu, Fransiz Konsoloslugu iletisim detaylari. Tьrkiye'deki Fransiz Temsilcilikleri e-mail: mail@consulfrance-istanbul. org.


TЬRK EGITIM VAKFI – FRANSA BЬYЬKELЗILIGI - TEV


Tьrkiye'deki Konsolosluklar, Adres ve Iletisim Bilgileri - Setur Vize. Konsolosluk alarmi! - Ahaber. 26 Oca 2015 Karanlik odaklar, Tьrkiye'ye gцz dikti. Ithal militanlariyla kan kusan ISID, Istanbul' daki ABD, Fransa, Belзika ve Suriye konsolosluklarina saldiri.

- Tьrkiye'deki tьm - Konsolosluklar ve Bьyьkelзilikler. Bize ulasin! > Turquie.


Bilder zu turkiye istanbul fransiz konsoloslugu.


Fransa Baskonsoloslugu, Taksim, Beyoglu, Istanbul - Avrupa


Adres: Tьrkiye Fransiz Kьltьr Merkezi Izmir 1 Cad. No: 19 1.Kat, Kizilay Adres: Fransa Konsoloslugu, Istiklal Caddesi No: 4 Taksim - Istanbul. Telefon: 0 212. URL: http://www. ambafrance-tr. org. Зalisma Saatleri: 08:30-18:00. Vize Bцlьmь Telefon: 455 45 47. FRANSA CUMHURIYETI ISTANBUL BASKONSOLOSLUGU. 8 Oca 2015 Taksim'deki Fransa Baskonsoloslugu'nun duvarina birakilan зanta polisi alarma geзirdi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin