maanantai 4. heinäkuuta 2016

Revontuli pusero

Nanso Revontuli - pusero, s, uusi, Vaatteet ja kengдt, Vantaa. Lдmmцllд tehtyд: Revontulipusero. Revontulipusero - AnniKainen puikoissa - Vuodatus. net.


Revontulivillapaita, Pirjon kдsityцt.


Paidat, koko: 38 (S), naisten. Nanson Revontuli malliston uusi pusero. Pystykaulus ja tдyspitkдt hihat, joissa kellotetut kalvosimet. Koko S. Olen aloittanut uuden blogin tyttдreni ehdotuksesta. Tдmдn puseron tein itselleni, koska olin lapsesta asti halunnut ko mallista puseroa, mutta.


Revontulipusero, - myssy, - lapaset ja - sukat - Outa. fi


Muistelen, ettд pusero oli aika helppo tehdд ja pikasyynдyksellд en lцytдnyt mitддn nдkyviд virheitдkддn. Hassua, ysiluokasta on nyt 20 vuotta. Revontulipusero. Viivi oli onneksi tyytyvдinen puseroonsa ja se sopi hдnelle oikein hyvin. Hдn on ruskeasilmдinen, kaunis nuori neito.


Joukahainen-neulepaita - Ulla


Lapin tyttц - pusero – Kotiliesi. Naisten viitta - kotisivu. 20 Maaliskuu 2012 Sekin onnistui tдmдn pдivдn aikana ja pusero on kдyttцд vaille valmis. Tunnisteet: huivi, huovutus, pinaattitunika, pusero, revontuli, sukat.

Double Beauty - Naisten pusero hinta alk. 10Ђ, Hintaseuranta. fi. KuvaKirjeitд Karsikonperдltд: Vдrikдstд.


Finnwear/Delvi: Kaunis "Revontulet" villatakki - 20 Ђ - Puserot ja.


Seppдlд - Myymдlдt


AnneM: Revontuli-huivi Ohjeen pusero on yksinkertainen raglan, mutta Zimmermann esittelee teoksissaan myцs lukuisia muita variaatioita puseron ylдosaksi. Myymдlдt. Seppдlд, Rovaniemi. Kauppakeskus Revontuli, Koskikatu 27 B 96200 Rovaniemi Puh: 09-121 8437. Ma 10.00 - 20.00. Ti 10.00 - 20.00. Ke 10.00 -. 23 Maaliskuu 2008 Malibu-puseron neulontaosuus on ollut valmiina jo viikon. Paksun nauhamaisen Revontuli on jo siirtynyt sohvalle odottamaan. Sinne siis!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin