torstai 15. joulukuuta 2016

Neulottu haalari vauvalle ohje

Hyvдд villahaalarin ohjetta kenellдkддn - Raskaus - Vauva. Nappikuja 6: Vauvan neulottu haalari ja pipo. Vauvannuttu - Neuleohjeet ja askartelu - Yhteishyvд.


Neuleohjeet - asiasanat – Anna&Ellit.


Samanlaisen taidan ostaa jouluvauvalle, ettei tarvitse sддtдд monen eri ohjella ajattelin neuloa pienemmдn haalarin syksyllд syntyvдlle. Vauvan valkoinen setti sisдltдд ohjeet nuttuun, mekkoon, haalariin, myssyyn, Pikkujoulun kuningatar on itse neulottu, hopeanhohtoinen pitsineulepusero.


Vauvan haalarit - keskustelut – Kotiliesi


Tiedд sitten, onnistuinko tдssд Voiko haalarista pддtellд, kumpaa sukupuolta kдyttдjд edustaa vauvan neulottu haalari ohje. Vauvan ja lastenvaatteet voi neuloa myцs itse. Vauvan lahkeiden silmukat samalle puikolle takareunat vastakkain = 140(152)158 s eli haalari on auki keskeltд edestд. Kohoneule: neulo ruutupiirroksen ja ohjeen mukaan.


Vauvan neulottu pipo - kotisivu


Neulottu haalari vauvalle - kotisivu. Lasten vaatteiden neulemallit - Vihreд Vyyhti. 5 Toukokuu 2014 Mikдli haluat pelkдn ohjeen, sen hinta on 5,00 euroa. Neuleet ovat neulottu kudottu vauvanpeitto neuleohje. vauvan haalari neulemalli.

Missд neuloimme kerran: Mitд neuloa syys - ja talvivauvalle. Neuleohje vauvan haalari - kotisivu.


Eppusen kaapilla: AIDOSTI RETRO NEULEOHJE: Vauvalle neuloen.


Tee itse lapselle - Vauvalinkit. com


Neuleohjeet. Neuleohjeet. Naiset · Vauva · Lapset Asusteet Vauva & Lapset · Lemmikit & Lelut · Inspiraatio Etsi neuleohjeista. Valitse ohjeet: Kaikki Neulotut. Vauvannuttu - Neuleohjeet ja askartelu - Yhteishyvд. 13. syyskuu 2012 Vauvan ja lastenvaatteet voi neuloa myцs itse. samalle puikolle takareunat. 22 Syyskuu 2011 AIDOSTI RETRO NEULEOHJE: Vauvalle neuloen potkarit, paita ja pipo:) Tuo luonnonvalkoinen haalari ja pusero ovat ainakin kokoa 80 tai 86 ha tuo harmaamusta hieman Itseд huokutellut myцs kokeilla neuloa jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin