sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Helppo kolmiohuivi ohje

Arkimamman Arkiralli: Virkattu kolmiohuivi OHJE. Ulla 03/06 - Neuleohjeet. Vihreд Vyyhti Neulemallit Talvihuivit Huivit. Huivien.


Kolmiohuivi Silmu-langasta - Neuleohjeet ja askartelu.


Virkattu kolmiohuivi OHJE. Superhelppo virkattu kolmiohuivi. Tдllainen huivi lцytyi isomummilta. En muista ainakaan, ettд olisin sitд koskaan. Silmu-langasta neulottu kolmiohuivi on helppo ja nopea tehdд. Huivia voi kдyttдд sekд hartia - ettд kaulahuivina. Paksujen puikkojen sekд.


Helppo kolmiohuivi - Tervetuloa kotoilemaan, kotoliving. fi


Maikin bolero syntyi tarpeesta lцytдд neuleohje pienelle koululaiselle. Jos jonkun Tдmд Tiina Kovalaineen huivi on helppoa neulottavaa, myцs reissussa. Ohjekoot ovat 34/36, 38/40 ja 42/44. Langan menekki Kuvan huivi on helppoa pitsineuletta ja mallikerta toistuu koko ajan samana. Jos et ole.


Neulottu kolmiohuivi helppo - kotisivu


Helppo kolmiohuivi ohje - kotisivu. Siskoneule: Ilmaiset neuleohjeet. Hartiahuivi paloista neulottuna (Yhteishyvд) · Kolmiohuivi Silmu-langasta Ethдn siis myy nдillд ohjeilla valmistettuja neuleita tai muita tuotteita. ohjetta ja huomasin, ettд hakusanoilla "sддrystimet ohje helppo" on pддdytty blogiin pa.

OHJE: Liekki-kolmiohuivi. Kenellдkддn OHJETTA Helppo kolmiohuivi virkaten - Meidдn perhe.


Kolmio huivi - Askartelu ja kдsityц - Suomi24.


NuuTikki: Helppo, nopea, pieni kolmiohuivi ja ohje


Helppo kolmiohuivi virkaten. Esim. ilmeisesti Me-lehdessд ollut ohje. Ei lцydy tarpeeksi helppoa mun taidoille netistд Olisko sellaista, mikд aloitettaisiin pitkдltд. 27 Huhtikuu 2014 Ohje lцytyy Elina Urmaksen nettisivuilta. (ilmaisohje) Asterism (alempi kuva) on epдsymmetrinen kolmiohuivi, johon on helppo kддriytyд. 7 Syyskuu 2006 Olisiko jollain helppo kolmio huivin ohje ilman kuvioita Haluaisin tehdд pддkolmio huivin mutta en ole lцytдnyt neulottuna ohjetta pienenд eli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin