maanantai 18. marraskuuta 2013

Reima haalari mitat

Mittataulukko - Reima-verkkokauppa - Toiminnalliset. Poikien tyyliin: Sovituksessa Reiman haalarit. Reima - Kokotaulukko.


2-Vuotiaan haalarin koko (Reimatec) - Kaksplus. Vдlikausihaalarit - sivu 3 - Pukeutuminen - Vauva. infon foorumi.


Haalarit, takit, housut ja paidat on mitoitettu lapsen pituuden mukaan. Kaikki taulukon mitat tarkoittavat lapsesta otettuja mittoja, eivдt vaatteen mittoja. Vaatteen. Ostin Reimatecin talvihaalarin pojalle kokoa 92cm (babymalli). Tдytti kesдn lopulla 2v. ja oli nla:ssa elokuussa 93cm pitkд. Sovitettiin myцs 98cm. Tuo sama haalari mennee kevддllд pikkuveljelle, joka on nyt 72cm Meidдn pojilla Reiman mitoitus on muutenkin ollut huono - leveд ja lyhyt.


Tittin elдmдд: Reimatec haalarin sovittelua ja kokovertailua


Reiman haalari on ihan hiukan pidempi hihojen ja lahkeiden mitasta (n.2-3cm), mutta kuinka ollakaan Reiman haalari on kapeampi kuin Molo. Reima on Pohjoismaiden johtava lastenvaatevalmistaja. Reima: Tested by real kids. Suomi choose your Ylдosat · Alaosat · Haalarit ja setit. Asusteet.


REIMAN UUDET TUULET, Oi Mutsi Mutsi


Lдhiцmutsi: Lдhiцlapsen vдlikausivaatteet ja talvihaalari. NetAnttila - REIMA Vauvojen reimatec haalari, Ulkovaatteet. Reimatec-haalari on veden - ja tuulenpitдvд sekд kosteutta ja vettд hylkivд, silti hengittдvд. Pintalika on helppo pyyhkдistд pois, ja haalarin voi pestд koneessa.

Konkkaronkka: Reima Test Patrol. Haalarit Ulkovaatteet Sisustus netistд. Lekmer. fi - Lasten - ja.


Reima haalari mitat

Operaatio Дiti.: Haalari vдlikauteen.


Vдri-epд-suora: Haalarivertailu Ticket - Rodini - Molo


Reima, Reimatec®-haalari, Henan. Ђ 99,90. Valitse koko Lisдд toivelistaan · Reima, Reimatec®-haalari, Henan. OUTLET. Reima, Reimatec®-haalari, Henan. 24 Syyskuu 2013 Mittataulukon mukaan pienempi koko kuitenkin olisi taas ollut jo vдhдn nafti. Kritiikkini Reiman haalareiden rumista kuoseista ja vдhдisistд. 18 Kesдkuu 2014 Viime kevддnд esimerkiksi ostin Reiman haalarin. syksyд ja vaatetusta =))) kunhan neuvolasta saadaan pituusmitat niin lдhtee tilaus! =D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin