sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Liinavaatteet haisee

Miksi pitkддn kдyttцmдttцminд olleet puhtaat lakanat alkavat haista. Lakanat ei tuoksu puhtaalle kun ovat olleet kaapissa, mikд neuvoksi?. Puhtaat pyykit haisevat - Kodinkoneet - Suomi24 Keskustelut.


Ruvennut menemддn hienostelun puolelle - Martat. Yleistд - Allergia - ja astmaliitto.


2 Vuotta kдyttдmдttцminд vaatehuoneessa olleet puhtaat liinavaatteet alkavat haista Olen huomannut tдtд omassa kodissani ja vanhempieni kodissa. Varsinkin. 6 Elokuu 2011 Siirtelen lakanat ja tyynyliinat pesun ja silityksen (huom. silitдn kaappeja siivotessa, koska lakanat alkavat haista "kaapille", ellei niitд kдytд. 16 Maaliskuu 2012 Niillд pestyt vaatteet haisevat kuivuessaan voimakkaasti ja pahalle. Mm. liinavaatteet pestддn 70 asteessa mikrobien hдvittдmiseksi.


Ummehtunut haju, Ellit keskustelu


Mulla sama juttu, pesen lakanat ja pyyhkeet AINA 60 asteessa enkд koskaan laita mitддn kosteana kaappiin. Silti alkaa lakanat haista. 4 Syyskuu 2008 Mistд voisi johtua, ettд vasta pestyt pyykit haisevat pahalle, ikддn kuin kumille Puuvillapyyhkeet, lakanat (vдrillisetkin) kannattaa pestд vдlillд.


Onko jollain teistд antaa vinkkejд, millaisin kotikonstein voi raikastaa


Kiinnostava juttu pyykinpesusta - Kaikki mitд rakastin, Lily. fi. Lцyhkд lдhtee pesukoneesta sitruunahapolla, Yle Uutiset, yle. fi. 8 Syyskuu 2009 Joidenkin mielestд myцs nestemдiset pesuaineet haisevat. Arkikдytцssд pesukonetutkija suosittaa pesemддn liinavaatteita ja pyyhkeitд.

Cicii (Cici) • IRC-Galleria. Liinavaatteet, Arkijдrki.


Draycotts of Chelsea, London: Hinnat, huoneet ja arvostelut.


Aspalsta. net: Nдytд viesti - Pyykinpesu ilman varsinaista


7. Joulukuu 2014 Anoppi selitti taannoin, ettд jos tyynyд ei pese, se rupeaa haisemaan ja sitten vдhitellen koko pдд rupeaa haisemaan Ehkд kuvaus oli hiukan. 9 Elokuu 2013 Minulla on tдllд hetkellд haasteena se, ettд musta pyykki haisee aina, kun sen. Lopputuloksena likaisemmat/pцpцisemmдt liinavaatteet kuin. Liinavaatteet nuhruiset ja likaiset. Astiat niin Katso koko arvio. pettynytperhe. 24112014 ntroducing London's newest & most exclusive luxury Boutique Apart.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin