tiistai 4. marraskuuta 2014

Neulottu vauvan pipo

Neulottu vauvan takki, housut, pipo, lapaset ja sukat - Novita. Helppo neuleohje: Pipo ja kauluri lapselle — Jenkan tahti. Taigaduu: Vauvan neulottu myssy.


Haku – Kotiliesi. Siskoneule: Ilmaiset neuleohjeet.


Neulottu vauvan pipo

Vauvan peitto, jakku, pusero, housut ja pipo, 85, Pretty Baby, Kevдt 2010, x. 8. Neulottu vauvan haalari, sukat ja myssy, 87, Luxus Alpaca, Nalle, Talvi 2009, x. 25 Syyskuu 2010 Olen tehnyt paljonkin sukkia ja muutamat lapaset, joten ihan tumpelo neulomisasioissa en ole. Aajttelin nyt ensimmдistд kertaa kokeilla tehdд.


Kдssдmartat: Vauvan myssyistд


25. Huhtikuu 2012 Neulottujen pipojen lisдksi myцs virkatut tai ommellut myssyt ovat tervetulleita. Pipo neulotaan ohuesta vauvalle sopivasta puuvilla - tai. Klassikko - vauvan asuun kuuluu soma villatakki ja lдmmin pipo. Villalangasta neulottu Laine-myssy ja - tuubihuivi pitдvдt kylmдn loitolla. Lue lisдд, Lдhetд.


DROPS Design ~ Ilmaisia neuleohjeita - Garnstudio AS


Vauvan neulottu DROPS myssy ”BabyAlpaca Silk” - langasta. Arkimamman Arkiralli: Vauvan kypдrдmyssy OHJE. 12 Helmikuu 2013 Tдmд on se perinteinen vauvan kypдrдmyssymalli, helppo ja yksinkertainen tehdд ja tosi hyvin istuu pikkuisen pддhдn Luo 32 silmukkaa, neulotaan aina oikein. Aivan ihana tuo pipo on ja tahtoisin kokeilla meitin tytylle:).

Birtsun puuhamaa: Neulottu vauvan setti. NO HOME WITHOUT YOU BLUE BABY HAT/ HELPPO VAUVAN.


Neulottu Vauvan Myssy reseptejд - Etsiresepti. fi.


Nappinja: Vauvoille pipoja


8. Lokakuu 2013 Дiti meinasi, ettд pipo on vielд vдhдn liian suuri, mutta aika passelilta tuo tдmдn tдdin silmддn jo kuvassa NEULOTTU VAUVAN MYSSY. Vauvan neulottu DROPS myssy ”BabyAlpaca Silk” - langasta. Seuraavalla krs: lla langankierto neulotaan kiertдen oikein (eli neulo s takakautta), jottei. Resepti neulottu vauvan myssy. Etsiresepti. fi:n sivuilta lцydдt 3 neulottu vauvan myssy reseptejд sekд tuhansia samankaltaisia reseptejд.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin