lauantai 1. marraskuuta 2014

Vyotaron ymparys naisella

Vyцtдrцnympдrys on terveyden mittari, Keventдjдt. Vyцtдrцmitta"Omena-pддrynд - indeksi" - Testaa itsesi ja tietosi. Vyцtдrцn Ympдrysmitta, Kuntovinkki. com.


Normaalipainoisen liian suuri vyцtдrцnympдrys - Painonhallinta. Vyцtдrцn ja lantion suhde, KUNTO PLUS.


Jos vyцtдrцnympдrys on naisella alle 80 cm ja miehellд alle 90 cm, voi olla tyytyvдinen mittoihinsa. Jos taas naisen vyцtдrцnympдrys ylittдд 90 cm ja miehen. 28 Helmikuu 2012 Voiko se olla totta, ettд 180cm ja 155cm pituisilla naisilla pitдisi olla sama vyцtдrцnympдrys? Kun kaikki muukin on isompaa! Siis kun esim. Lukuisat tutkimukset osoittavat, ettд liian suuri vyцtдrцnympдrys kertoo Vyцtдrцn ja lantion suhdeluvun tulisi naisilla olla alle 0,8 ja miehillд alle 1,0. Korkeampi.


Vyцtдrцnympдrys - Selluliitti - Suomi24 Keskustelut


B) vyцtдrцn ja lantion ympдrysmitan suhdeluvun perusteella. Vyцtдrцn ympдrysmitta. Vyцtдrцn ympдrysmitta mitataan noin 2 cm navan ylдpuolelta. 13 Elokuu 2013 Vyцtдrцnympдrys – mittanauha paljastaa terveysriskit WHO:n mukaan suositeltava vyцtдrцnympдrys on naisilla alle 80 cm ja miehillд alle 94.


Millainen lantionympдrysmitta on sinusta iso, tavallinen ja pieni


Mikд pitдisi olla naisella vyцtдrцn ympдrys - Sana vapaa. Mikд olis hyvд vyцtдrцnympдrys! - Kaksplus. Naisilla pitдisi olla vyцtдrцnympдrys alla 80cm. Kerttu-Kyllikki. Vierailija. No VY tulis terveyssuositusten mukaan olla naisella alle 80 cm.

Vyцtдrцn Ympдrysmitta, Kuntovinkki. com. Sopiva vyцtдrцnympдrys - Aihe vapaa - Keskustelu - Vauva.


Seppдlд - Kokotaulukko.


Vyцtдrцnympдrys saisi naisilla olla enintддn 79 cm! Paljonko sinulla


9. Heinдkuu 2009 "Miehellд yli 100 cm ja naisella yli 90 cm vyцtдrцnympдrys lisдд huomattavasti sairauksien vaaraa. Lievдsti suurentunut vaara on, kun. Musta tuntuu ettд vaikka olen ihan hoikka, niin vyцtдrц ei ole tarpeeksi kapea, se on 70cm tдllд hetkellд kapeimmasta kohdasta. Mikд olis hyvд. Vaakasuora ympдrysmitta rinnan korkeimmalta kohdalta. BVyцtдrцnympдrys Vaakasuora ympдrysmitta vyцtдrцn ympдriltд. CLantionympдrys Vaakasuora.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin