sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Fiftari mekko netista

Beautiful White Butterfly, Kellomekko - Tilaa mekot netistд. Rockabilly-vaatteet netistд – Hanki omasi Zalandolta. Pin-Up Mekot, Cybershop.


Mistд lцytдisi 50-luvun tyylisiд mekkosia? - Kaksplus. 50's vaatteet - Rockabilly - Suomi24 Keskustelut.


Beautiful White Butterfly on raikkaan valkoinen kellomekko, jossa perhoset lentelevдt kukkaniityllд. 50-luvun Tea Dress - muotoilu tekee tдstд mekosta todellisen. Retro Clothing, Retro Dresses, Rockabilly Clothing, Vintage Reproduction Clothing and Ei taida mekko lцytyд vielдkддn. Saako netistд. Eli hakusessa on nettikaupat jotka myyvдt 50-luvun tyylisiд vaatteita. Siis aivan mahtavaa, en ajatellu lцytдvдni netistд mitддn tuollaisia kauppoja, olin jo ihan.


VintagEija`s - Vintagepukeutumisen erikoisliike ja ompelimo


ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS — Tilaa rockabilly-vatteet netistд — 30 Kenkiд ja muotia netistд. Eucalyptus - REGINA - Vapaa-ajan mekko - sininen. Hearts & Roses Plain Black Mekko - Pluskokoja! Hinta: 59,00 Myцs plussakokoisille naisille Pin Up - mekkoja ja Hell Bunny mekkoja 50-luvun tyyliin! Nдytetддn.


Millaisia vaatteita te 30+ vuotiaat kдytдtte - Aihe vapaa - Keskustelu


Bilder zu fiftari mekko netista. Kirppispaasaus, Oi Mutsi Mutsi. 5 Tammikuu 2010 Miitu: Nдmд ovat sieltд sun tддltд. Nдyttдs aika iso olevan kirppareilta tai Huutonetistд lцydettyjд. NIIN IHANAT VДRIT ETTД · Mekkotehdas.

Turun Tilda: huhtikuu 2014. Alushamepohdinnat (yhdistetty) - sivu 3 - Yleistд hддpukeutumisesta.


Hippu: marraskuu 2009.


50 Luvun mekko netistд


11. Tammikuu 2008 ja taalla eivat osaa alushametta tehda, joten se pitaisi tilata netista. Mulla on a-linjanen mekko, ei tosin mikддn kauheen leveдhelmainen ja en vielд Nyt tuli ressi, tarvisin todella nopeasti tyllihameen (mielellддn) fiftari. 28 Heinдkuu 2012 Nдitд mekkoja lцytyy varmaan monestakin paikasta tuolta netistд, kunhan vain sieltд' osaa sitд etsiд ja sitten lцytyy mieleinen mekko. On siellд. 4 Toukokuu 2014 Vaikka mekko onkin ihan kotikдyttццn tarkoitettu, kyllд se taipuu kaupunkikдyttццnkin. Ohjelmistossa on muun muassa vanhoja autoja, 50luvun muotinдytцs. Trikoomekkoja ym. on mielestдni helppo lцytдд huutonetistд ja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin