maanantai 31. maaliskuuta 2014

Ihanne vyotaron ymparysmitta

Ihanne vyцtдrц - Yleistд laihdutuksesta - Suomi24 Keskustelut. Ihanne vyцtдrцnympдrys - Ulkonдkц - Kiloklubi. Vyцtдrцn ja lantion suhde, KUNTO PLUS.


Painoindeksi - Kaloritaulukko. Tдydellisen vartalon mittasuhteet, Ainon Tarinoita.


Naisten ihanne vyцtдrцnmitta on alle 80cm. itsellд ainakin on vyцtдrцn ympдrys pari senttiд navan ylдpuolelta 66cm mikд ei ole sinддnsд mikддn mahdoton. Suomalaisissa suosituksissa miesten vyцtдrцnympдryksen alaraja poikkeaa WHO:n suosituksista (WHO:n suosituksissa normaali vyцtдrцn ympдrys on alle. Oletteko kuulleet vyцtдrцn ja lantion mittasuhteesta koskaan 70 olisi siis ihanne, mutta ei nдitд kannata ottaa liian vakavasti. tдrkeд mitta on vyцtдrцn ja lantion vдlinen suhde (vyцtдrцn ympдrys mitataan kaksi senttimetriд.


Naisen ihanne ympдrysmitat, Ellit keskustelu


Kapeimmasta kohtaa olen noin 78 cm ja navan kohdalta 90 cm. Kumpi nyt sitten on mun vyцtдrцn ympдrys? ? Tosin tuntuu ettд se kapein kohta on jossain. Vyцtдrцn ja lantion suhdeluvun tulisi naisilla olla alle 0,8 ja miehillд alle 1,0. Korkeampi luku kertoo, ettд vatsanseutuun on kertynyt ylimддrдistд rasvaa, joka on.


Mikд on ihanteellinen lantion ympдrysmitta naisella - Kaksplus


Paljonko sinun vyцtдrцn ympдrysmitta on ja reiden mitta - Kaksplus. Mitat, keho. net keskustelu. 27 Tammikuu 2006 Siis pituus ja paino ja sit nдmд reisien ympдrys, vyцtдrцn ympдrys ja. Vyцrцnympдrys kutakuinkin se klassinen ihanne, kaikilta muilta osin.

BMI vs Oma kroppa - Kalorilaskuri. fi. Vyцtдrцn Ympдrysmitta, Kuntovinkki. com.


Ylipaino/Lihavuus - YTHS.


Sinд, jolla vyцtдrцnympдrys on 60 cm ja lantionympдrys 90 cm


13. Elokuu 2013 Vyцtдrцn ympдrysmitta puolestaan auttaa arvioimaan sitд, kuinka paljon elimistцssд on ns. viskeraalista rasvaa eli vatsaontelon sisддn. Kiinnostas tietдд ja miten pitkiд olette ja paljonko painatte Itse painan 56kg, pituutta 160cm, reiden paksuus paksuimmalta kohdalta 54cm ja vyцtдrц. MBO seulonnassa kдytetддn hyvдksi vyцtдrцn ympдrysmittausta. Vyцtдrцnympдryksen Miehillд ihanne vyцtдrцnympдrys on alle alle 90cm, naisilla alle 80 cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin