keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Farkkujen pesuaine

Farkkuopas, JC Finland. Farkkujen pesuohjeet - Inch Farkkukauppa. Farkkujen pesu, Farkkujen peseminen ja silitys – katso vinkit - Siivous.


Farkkujen pesu, Ellit keskustelu. Emilia Christine: VIIKON VINKKI: Farkkujen Kunnossapito.


Muutaman kylvyn jдlkeen farkut voi hyvillд mielin panna koneeseen: pese ne max 30 asteessa ilman pesuainetta tai hienopesuaineella. Vдltд linkoamista, дlдkд. 20 Tammikuu 2006 Entд auttaisiko se mustille pyykeille tarkoitettu pesuaine Kiitos vinkeistд! Farkut kannattaa kддntдд nurin (on mainittu useissa pesuohjeissa). 8 Toukokuu 2013 Farkkujen suositeltava pesulдmpцtila on +30 astetta, maksimissaan 40astetta. Liian korkea pesu lдmpцtila vaurioittaa farkkukangasta.


Panitko farkut pakastimeen Ota ne pois, Yle Uutiset, yle. fi


Ohjeet ja vinkit farkkujen pesemiseen. Paras vinkki: don't do it!. Oikein suoritettu farkkujen pesu puhdistaa farkut ilman, ettд vaatteen vдrit haalistuisivat tai vдrjддntyisivдt. Yksinkertaisten perusfarkkujen peseminen on melko.


YLE: Sulloitko farkut pakastimeen Ei olisi kannattanut - Ilta-Sanomat


SiljaS: Farkkujen vдrjдystд. Inch: Pesuohjeet. Tдllцin sinun ei tarvitse yrittдд sддtдд farkkujen vддrдд kokoa pesemдllд Liota farkkuja haaleassa vedessд (10 - 15 min), johon on lisдtty vдhдn pesuainetta ja.

Diesel farkut, pesu 30:ssa asteessa - Pakkotoisto. com. Farkkujen pesu, Farkut. info.


Kuinka usein farkut kuuluu pestд, Kysypois. com.


Musta pyykki - Bioluvil


Farkkujen pesu. Farkut ovat pesun suhteen hieman erikoinen tapaus. Sanotaan, ettei farkkuja tulisi pestд liian usein. Pesemisen sijaan farkut voi ripustaa. 25 Tammikuu 2014 mд kдytдn farkkuihin omaa pesuainetta:Dolikohan bio luvilin vai mikд farkku kankaalle, tosi hyvдд pesuainetta eikд oo mun mustat housut tai. 9 Elokuu 2012 Sen jдlkeen pesu kannattaa vasta kun niissд on likaa, ja silloinkin Farkkujen kuuluu kulua kдytцssд yksilцllisesti ja muokkautua kдyttдjдn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin