tiistai 29. huhtikuuta 2014

Vuokra asunnot helsinki saatio

Hae vuokra-asuntoa I Nuorisosддtiц - Nuorisosддtiц. Y-Asunnot - Y-Sддtiц: Y-Sддtiц. Paavo Nurmen sддtiц - Kiinteistцt.


Vuokra-asunnot, Gyllenbergs. Elakekassa2010 - Vuokrattavat asunnot.


Nuorisosддtiц tukee nuorten aikuisten itsenдistymistд tarjoamalla kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja ja ohjausta elдmддn. Nuorisoasuntojen sijainnit: Helsinki. Vuokra-asunnot. Sддtiц omistaa kaksi asuinrakennusta Helsingissд: Huvilakatu 27 ja Yrjцnkatu 4. Sen lisдksi sддtiц omistaa asuntoja osoitteessa Tццlцnkatu 34. ASUNTOJEN VUOKRAUS. Valion Elдkekassa on luotettava ja turvallinen vuokranantaja. Omistamme noin 440 laadukasta asuinhuoneistoa Helsingissд.


Vuokra-asunnot, Lotta Svдrd Sддtiц


Y-Sддtiцn omistama Kiinteistц Oy Y-Asunnot tarjoaa vuokra-asuntoja Asuntoja on tдllд hetkellд 323, joista Lдnsi - Vantaalla on 260 ja Helsingissд on 63. ASUNTO OY HELSINGIN FRANZENINAUKIO Fleminginkatu 10, 00530 Helsinki valoisia ja siistikuntoisia sekд hyvin varusteltuja ja vuokraltaan edullisia.


Ilmarinen - Vuokra-asunnot


Asuntoja vuokrataan - Helsingin Diakonissalaitos. Vuokra-asunnot, Asuntosддtiц. Asuntosддtiцllд on tarjota laaja kirjo vuokra-asuntoja pддkaupunkiseudulla. Yli 60 vuoden kokemuksella tarjoamme luotettavan ja turvallisen.

Honkasen sддtiц.

Tukiasunnot, Aspa-sддtiц.


Vuokra-asuminen - Suomen Setlementtiliitto


ASUNTOJEN VUOKRAUS. Valion Elдkekassa on luotettava ja turvallinen vuokranantaja. Omistamme noin 440 laadukasta asuinhuoneistoa Helsingissд. Helsingin Diakonissalaitoksen sддtiцllд on noin 350 vuokra-asuntoa. Asunnot vuokrataan Helsingin Diakonissalaitoksen sддtiцn vuokra-asunnot. Helsingin. Aspalla on noin 800 asuntoa ympдri maata, Utsjoelta Helsinkiin. Aspa vuokraa vapautuvia tukiasuntoja sekд hankkii tarpeen mukaan lisдд asuntoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin