perjantai 16. toukokuuta 2014

Neulottu vauvan peite

1 - Novita Oy. Tilduliinu: Vauvan kudottu peitto. Neuleohjeet - asiasanat – Anna&Ellit.


Neulottu vauvanpeitto, Sebra Forest Boy, 47,90 Ђ - Minime. fi. Vauvalle kudottu peitto, mistд hyvд ohje - Sana vapaa - Keskustelu.


Katso ohjeessa mainittujen lyhenteiden selitykset. Mallineuleet Pintaneule: 1.krs: *neulo ensimmдisestд silmukasta 3 silmukkaa (neulo ensin silmukka oikein. 2 Maaliskuu 2012 Vauvapeitto. Tein tytцllemme vauvapeiton eskimosta. Peitto on kokoa 70cm x 90cm ja se neulotaan kympin pyцrцpuikolla. Luo 70 silmukkaa.


Lasten vaatteiden neulemallit - Vihreд Vyyhti


5. Toukokuu 2014 vauvan_villatakki_ohje vauvantakki merinovilla villalanka n. Ohuelle villatakille on aina Aaltopeitto. neulottu kudottu vauvanpeitto neuleohje. 14 Tammikuu 2014 Paljon helpompaa ei peiton teko voi olla, sillд peitto on neulottu sileдllд Vauvanpeitto syntyy helposti myцs virkkaamalla isoдidinneliцistд.


Lasten vaatteiden neulemallit - Vihreд Vyyhti


Scarlet's memories: Neulottu vauvan peitto. Neula ja vasara: Mitд neuloa vauvalle. 22 Toukokuu 2013 Novitan Miami tai helppo peitto, joka sopii aloittelijoillekin. koossa 80 cm ja siitд eteenpдin, vaikka kyseessд on alkutalvesta syntynyt vauva.

Elдmдд Lankakorissa: Vauvan peitto. Neulottu peitto - kotisivu.


Neulottu vauvan peitto, ohjeita - Suomi24 Keskustelut.


Kotoilua kera kissankarvojen: Neulottu vauvan peitto


Pддttele langanpддt ja hцyrytд peitto kevyesti tai aseta peitto mittoihinsa. Kдssдnopen painajaisen neuletakki ja neulottu viltti vauvalle. 16. elokuu 2014. 26 Maaliskuu 2013 Pari kuukautta sitten aloitin neulomaan vauvalle peittoa. Nyt se on vihdoin valmis Peitto on tehty tдllд Drops Designin ohjeella. Peitossa kun ei. 15 Lokakuu 2012 Ajattelin tehdд siskon marraskuussa syntyvдlle vauvalle neulotun peiton lahjaksi, mutta en lцytдnyt Teen paljon kдsitцitд, neulon ja virkkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin