sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Housujen koot miehet

Koko-opas, H&M FI. Eurooppa housut kokotaulukko - Varusteleka. fi. Kokotaulukko-miehet-housut - mprenkaat-store.


Seppдlд - Kokotaulukko. Jos miesten housujen koko on 34 niin mitд kokoa se vastaa.


KOKO-OPAS, MIEHET. Ota mitat suoraan vartalosta. Oikean kokoisen Housut ja ylдosat Housut. Lahkeen sisдpituus: +4 cm (standardimittoihin verrattuna). Kokotaulukko. Housun lahkeen sisдpituus ilmoitetaan usein tuotetekstissд. tyypillisesti farkuissa, mutta myцs muissa naisten ettд miesten housuissa. Siis suurin koko on 36. en oikein tajua noita h&m:n miesten kokojuttuja. Housuissa on niin paljon erilaisia kokomerkintцjд. Joissain on 52, 54 jne. Sitten joissain.


Housujen koko - Miesten muoti - Suomi24 Keskustelut


Eurooppalainen kokojдrjestelmд, housut. Mittauspaikat. Eurooppalainen kokojдrjestelmд oli ennen kдytцssд vaikka missд, mutta on nykyддn menettдnyt. KOKO. Vyцtдrц ympдrysmitta. Housujen kokonaispituus. Housujen kokonaispituus. Housujen kokonaispituus. normaali. pitkд. lyhyt. XS = 46. 74 cm. 98 cm.


Jos miesten housujen koko on 34 niin mitд kokoa se vastaa Siis M


Seppдlд - Kokotaulukko. Miesten housut Koko 26 netistд – Zalandon housuvalikoima. ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS. Tilaa miesten housut netistд. 30 pдivдn avoin kauppa. Tervetuloa tutustumaan Zalandon valikoimiin!.

(L-koko) Miesten pukuja, pikkutakkeja sekд suoria housuja. Kokotaulukko - EMP. fi.


Miten farkkujen W/L - koot menevдt - Kaksplus.


Kokotaulukko Miesten housut ja farkut - Vaatteet netistд - Kekдle


Kokotaulukko rokkitytцille ja moshaajapojille. Miesten surffishortsit: Erikoismateriaalista valmistetut uimahousut, jotka eivдt ime vettд ja kuivuvat erittдin. Kokotaulukko. Housun lahkeen sisдpituus ilmoitetaan usein tuotetekstissд. tyypillisesti farkuissa, mutta myцs muissa naisten ettд miesten housuissa. 32 Tuumaa eli meillд mies kдyttдд sellasta kokoa ja on muuten m tai l naiselle 32 tarkoittaa se, ettд housujen vyцtдrц on n.76cm ja lahkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin