tiistai 31. maaliskuuta 2015

Takki puvun paalle

Miesten pukuyhdistelmдt - Zalando. Puku – Wikipedia. Voiko arkunkantajilta vaatia tдllaista! - Kaksplus.


Puvuntakit irtotakkeina - Keikari. com. Pukeutumisopas - Moda Laakso.


Jotta puku nдyttдд pддllд juuri siltд kuin sen kuuluukin, on puvun istuttava hyvin ja Kun sinulla on laadukas takki ja housut hankittuna, on kokonaisuuteen. Se voidaan vetдд puvun pддlle ja ne ovat tyypillisesti puvuntakkia Jos ostat esim. liituraitapuvun, housut, takki ja parhaimmillaan myцs liivit. Klassinen yksirivinen puvuntakki ja liivi puetaan siten, ettд alin nappi Kengдt ovat mustat nahkaiset, ohutpohjaiset nauhakengдt tai pддltд sileдt solkikengдt.


Arman Alizad: Kдytetty tai halpakin puku kelpaa - yhdellд


Miehen pukuun kuuluvat housut, takki ja mahdollisesti myцs liivi. Housut ovat niin sanotut suorat housut eli puvunhousut. Puvuntakki (joskus myцs pikkutakki. Halvin lakki maksoi 69e ja takki, edes sinnepдin, 160e, meillд ei olisi siisti ulkotakki joka menee siististi puvuntakin pддlle ja oman isдnsд.


Takki puvun pддlle - kotisivu


Pukukoodit - Tieroom. Pддllystakit - Jaaskelainen. 28 Maaliskuu 2006 Hihojen tulee olla niin pitkдt ettд ne peittдvдt sekд takin ettд paidan hihat, Takkia ostaessaan miehen on hyvд pitдд puvun takki pддllддn.

Matkalaukun pakkaaminen ja puvun viikkaaminen - Ohituskaistalla. Onko enдд pukumiehiд - Miesten muoti - Suomi24 Keskustelut.


Aihe: Puku pддllд pyцrдn pддllд, Tavarafillari. fi.


Mies, ethдn syyllisty nдihin pukumokiin 15 viimeistд virhettд - Muoti


28. Toukokuu 2012 En tarkoita ettд joka pдivд on kravatti ja peruspuku pддllд vaan aina voi soveltaa! Samoin puvun takkia voisi rennommin kдyttдд irtotakkina. Housut, paita ja villatakki tai lцysдsti istuva puvuntakki kдyvдt hyvin. Farkkuja ei Myцs ulkona tapahtuvan vihkimisen aikana pддhineet otetaan pois pддstд. Vдlillд olisi kuitenkin tarve saada ainakin puvun takki pois pддltд mutta mukaan. Olen kokeillut ripustella sitд lastenistuimen selkдnojalle mutta takki ei oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin