torstai 31. lokakuuta 2013

50 Luvun mekko kaava

Mistд lцydдn VINTAGEMEKON kaavat - Aihe vapaa. 50-Luvun mekko - kaavat ja haaveita ompelukoneesta. Pink Sepen vintage kaavat.


50-Luvun kaavalehtiд ja valmiskaavoja - Eurokangas.


Kaava edelleen hakusalla, olisiko ompelijoita paikalla tai tietддkц joku En tosiaan hae aivan erityisesti 50 luvun mekkoa tai 40 luvun. Olisin halukas ostamaan 50-luvun kaavalehtiд (Burda ja Neua Mode) ja valmiskaavoja mikдli jonkun olisi niistд valmis luopumaan. Kannattaa tarjota:).


Nдin tilaat vintage-kaavat - Space Dices - Vuodatus. net


Aloitan kertomalla, etten ole ommellut vuosiin - viimeksi ylдasteella koulun penkillд tuli ommeltua, ja silloinkin vain hupparin ja mekon ja kai. Tдssд yksi Etsy mekko hinta 169Ђ Aidot vintage hawaii mekko 50-Luvulla ja myцhemminkin oli tдllдsiд kaavoja ja aplikaatioita jotka.


Elli Neidin Unelmia: Historiallisia kaavoja ja kдsityцohjeita netistд


Jos laihtuisin muutaman kilon, ompelisin itselleni tдmдn mekon. Ompeletko puvun itse Kerro kaikki! - sivu 10 - Yleistд. 6 Syyskuu 2007 Lцysin 50-luvun mekon kaavan jota aion kдyttдд. Kankaan yritдn metsдstдд Yhdysvalloista nyt kevддllд. Saa nдhdд teenkц myцs jonkinlaisen.

Kirpparikeijun kotona: Hirveдn kiva mekkokaava. Leila mekko - Vintage-muoti, Vivican Viivakoodi Ky.


Mekko 50-luvun tyylisenд, Burda 7232 - Burda-Kaavat – Young.


Mistд kaavat tдllaiseen mekkoon, Kysypois. com


Ylдosan kaava on helppo. Seuraa ompeluohjeita ja sovita vдlillд. Saat hienon mekon! Vetoketju voi olla takana tai sivusaumassa. koko 152 (30) vyцtдrц 56 cm. Kirpparilta ostin 10 kpl nдitд 50-luvun kaavalehtiд, kansikuvan malli oli Onpas ihana mekko. sдhдn voisit pitдд sitд vaikka kun sд ihan vaan. Lдhetykseen kuuluu kuvitettu kдyttцopas ruotsiksi, tanskaksi, englanniksi, venдjдksi, saksaksi, ranskaksi, hollanniksi, italiaksi ja espanjaksi. koko: 34.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin