keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Mista kohdin vyotaronymparys mitataan

Mistд kohti vyцtдrц pitдisi mitata - karppaus. info. Painoindeksi ja vyцtдrцn ympдrys: Terveyskirjasto. Mistд kohtaa vyцtдrц ja lantio mitataan? - Kaksplus.


Mistд kohtaa mitataan?!, Ellit keskustelu. Vyцtдrцnympдrys - Iltalehden keskustelufoorumi.


"Kuulkaas, mistд kohdin vyцtдrцnympдrys on mitattava Tarjolla olisi kapein kohta (kylkiluiden alapuolelta), napakorkeus tai nдiden vдliltд" vyцtдrц-lantiosuhteesta. Sydдnliitto kertoo, ettд vyцtдrцnympдrys mitataan 1 - 2 cm navan En sitten millддn saata uskoa, ettд vyцtдrц on jossain muualla kuin siellд Tavoiteltava vyцtдrцnympдrys. Mistд kohtaa tarkalleen tдmд vyцtдrynympдrys pitдisi sitten mitata Vyцtдrцnympдrys mitataan seisoen vyцtдrцn kapeimmasta kohdasta.


Siis MISTД kohdasta vyцtдrцnympдrys oikein mitataan


Vyцtдrцnympдrys mitataan seisten paljaalta iholta. Mittauskohta on kyljissд alimman kylkiluun ja Mittanauha ei saa mitattaessa kiristдд eikд olla liian lцysдllд. Siinдhдn se kysymys tulikin? Vyцtдrц 2 cm navan alapuolelta, riippumatta siitд onko se vyцtдrцn kapein vai levein vai siltд vдliltд kohta ja lantio.


Kokotaulukot - Stockmann. com


Vaatehuone - Kaavoituksen perusteet - Nicehouse. Vyцtдrцn ympдrys, Vau Foorumi. Kyljissд ei ole mitддn tavaraa, vдhдn lihasta luun pддllд, eli kaikki massa on keskittynyt. Tддllд kanssa tдnддn mitattu vyцtдrцnympдrys.

Ystдvдni mittanauha, Too big to be me. Ihanne vyцtдrц - Yleistд laihdutuksesta - Suomi24 Keskustelut.


Oman elдmдnsд pieni, suuri pudottaja: Mд ehkд masennun nyt.


Vyцtдrцn ympдrysmitta - Pakkotoisto. com


Kyllд vyцtдrц mitataan aina kapeimmasta kohtaa, eihдn se muuten mikддn vyцtдrц Kyllд se on kaikille tuo sama 1-2cm navan ylдpuolella mistд se mitataan. Ensimmдisenд mitataan vyцtдrцnympдrys. Mitattuun kohtaan asetetaan nauha, jonka keskikohta on tarvittaessa kiinnekohta muille mitoille. Otettavat mitat ovat. 24 Heinдkuu 2014 Vyцtдrцnympдrys on mitattu kaksi vuotta sitten 93cm ja Kamalasti riippuu mistд kohtaa mittaa ja kuinka sattuu vetдmддn. Jokaisella meillд on ne omat ihannevartalot, joista unelmoimme ja joita kohden kurkoitamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin