perjantai 4. lokakuuta 2013

Lapsen haalari ohje

Villahaalari – Jumpsuit to a little man « Lapset – Children. Mistд helppo ja yksinkertainen ohje vauvan haalariin. Haalarin ompeluohjeet - Kodin Kuvalehti.


Ulla 03/07 - Ohjeet - Menninkдinen.


Ohje (suomenkielinen) on siellд nimellд ”Lapsen haalari alpakasta” ja kuvassa on beesin vдrinen puku. Olen muunnellut mallia langan, vдrin. Menninkдinen-haalari. Teksti ja kuvat: Johanna Neuleen nimi innoitti palmikon ja vдrin, malli on tehty lapsen mittojen mukaan. Lanka ja langan menekki.


Hyvдд villahaalarin ohjetta kenellдkддn - Raskaus - Vauva


Kun en mikддn kauhean kokenut neuloja ole. Tai voi olla sellainen housut/takkikin. Novitalla ei mun mielestд ollut mieleistд ja googlella selasin jo. "One piece" haalarin tekoon Suurikдsityц numerossa 8/2011 on ohje haalariin. olevasta lehdestд 4/2013 lцytyy juurikin lapsen One Piece - haalari.


Lapsen neulehaalari Novita Suomivilla, Novita knits


Nappikuja 6: Vauvan neulottu haalari ja pipo. TOSIMUMMO: Haalarihousuopastus. 31 Maaliskuu 2011 Mutta tдд oli kyllд helpompi ohje kun siinд Ottobressд:) - Laura vain sitten poistaa kun sille ei ole tarvetta - ja pitдд ehkд paremmin lahkeen ylhддllд konttaavalla lapsella Sinun ohjeilla haalari-onnistui totaalisen hienosti.

Haalarit ja ulkoilupuvut > Ulkoiluvaatteet > Lapsille - Prisma. Vauvojen ja lasten neuleohjeet, nettiKatariina. fi.


Lapsen haalari ohje

Ohje - Tekstiiliteollisuus.


DROPS Design ~ Ilmaisia neuleohjeita - Garnstudio AS


Nettikatariina. fi > MALLIT JA NEULEOHJEET > Vauvojen ja lasten neuleohjeet Novita lastenohjeet · 412. TeeTee vauvojen ja lasten neuleohjeet. 26 Elokuu 2014 Tiedд sitten, onnistuinko tдssд Voiko haalarista pддtellд, kumpaa sukupuolta kдyttдjд edustaa vauvan neulottu haalari ohje. Vauvan haalari. Koko: 0-6kk (6-12 kk) 1-2 v. Lapsen vartalonympдrys: 41(46)51 cm. Neuleen mitat: vartalonympдrys: 54(60)66 cm, koko pituus kantapohjaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin