torstai 3. lokakuuta 2013

Sulhasen puvun vuokraus tampere

Morsiusgallerian myymдlд. Pukuvuokraamo Kangasala, Tampere, Puvut kaikkiin juhliin. Saketti vuokralle Juhlagalleriasta.


Hддpukujen vuokraus, Ellit keskustelu. Miesten pukeutuminen - Lavem By Muotitalo Tyynelд.


Morsiusgalleria sijaitsee Tampereella, Tullintorin liikekeskuksessa Tampere - talon ja Sulhasen puku ja asusteet saman katon alta. valinta on oikeasti ajankohtaista ja olet jopa periaatteessa valmis tekemддn osto-/vuokrauspддtцksen. Puvun vuokraus entд minkд hintaisia on sulhasen puvun vuokraus Yhtдkaikki, minдpд tддltд stadista pдrдytin Tampereelle ostoksille. Ojakatu 3. 33100 Tampere. puh. Monesti hддpari myцs haluaa, ettд morsiamen ja sulhasen puvut sopivat yhteen, mikд onnituu meillд hyvin.


Bridezilla is married!: Sulhaselle puvun vuokraaminen


Meiltд voit vuokrata mm. tummat puvut, frakit, saketit, smokit ja bonjour-puvut. Myцs pojille on laaja valikoima juhlapukuja. Pukuvuokraamomme sijaitsee. Miesten juhlapuvut ja juhla-asusteet Tampereelta. Miesten puvut ovat Karjalan Puku Oy:n Kaleva Ceo - malliston pukuja. Pukujen vuokra-aika on pддsддntцisesti 5 vuorokautta, pidemmдt vuokra-ajat tilanteen ja sopimuksen mukaan.


Miehen puvun vuokraus Pirkanmaalla - Hддpukeutumisen


Hддpukeutuminen: LAVEM by Muotitalo Tyynelд - Naimisiin. info. Sulhanen - Hддt. fi. Sulhasen puku sen sijaan saattaa kaikkien jдrjestelyiden. Vuokraaminen ja kдytettynд ostaminen on helppoa Yksi keskeisimpiд Reima Kanerva jдrjestдд Polttarinauruja Tampereeella ja lдhialueella, joissa nauru raikaa yhteisesti ja.

PUKUVUOKRAAMOTMORSIUSLIIKKEET. Jдsenliikkeet, SUOMEN VAATTURILIITTO ry.


Miesten hддpuku - kotisivu.


VIP miesten pukuvuokraus - Cylex


Vaatturityцnд tai tehdasmittatilauksena valmistetut miesten puvut, takit, housut, Miesten pukujen, smokkien, frakkien, sakettienja bonjour-pukujen vuokraus. Upeimmat hддpuvut ja morsiuspuvut sekд sulhasen ja hддvieraiden Tampere: Itsenдisyydenkatu 7 - 9 Hдд - ja juhlapukujen myynti, vuokraus ja valmistus. Oma Lavem - mallistomme takaa yksilцllisen hдд - ja juhlapuku - valikoiman. Esimerkkejд Niinattaren miesten pukujen vuokraushinnoista: Frakki 125,Bonjour 135,- Shaketti 135,-/Harmaa Claudio saketti 159,- Smokki 110,- Tumma puku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin