tiistai 1. lokakuuta 2013

Turkiye istanbul saat fark

Saat Farklari - Saatkac. com. Uluslararasi Saat Farklari, Cafй Tur. Amerika Tьrkiye Saat Farki - InterrailAmerica.


Saat farklari - eksi sцzlьk. Tьrkiye'ye gцre ьlke saat farklari - kodbanks - Blogcu. com.


Turkiye istanbul saat fark

2014 Yili yaz saati uygulamasi. Tьrkiye'de 2014 yili yaz saati uygulamasi 26 Ekim sabah saat 4:00 itibariyla sona ermis, saatler 1 saat geri alinmistir. Haberin. Amerika'nin dogusu ve batisi arasinda 3 saat fark vardir. bu durumda abd'de hangi tьrkiyenin 10 saat gerisinde her aksam yatmadan цnce istanbul'u arayip. ABD Dogu Kisim: 7 saat geri Orta Kisim: 8 saat geri Daglik Bцlgesi: 9 saat geri Pasifi.


Yildizli Blok Masa Takvimi, Sehirlerarasi Dakika Farklari


Asagida verilen rakamlar Turkiye ile olan saat farkliliklarini gostermektedir. Ornek: Turkiyede saat 13:00 iken Tunusta saat 12:00, Tayland da ise 18:00 dir. Dunya saat. 33 66 Bьyьkdere Cad. No: 245 Uso Center Kat:3 Maslak 34398 Istanbul. Tьrkiye Amerika saat farki, Amerikada bulundugunuz yere gцre degismektedir. Sцyleki, Amerikanin dogu yakasi iзin saat farki 7 saattir. (New york, Boston.


Зin Tьrkiye Arasindaki Saat Farki - Зin'deki Ofisiniz


Uluslararasi saat farklari - Kesfetsene. Tayvan Uзak Bileti: Tayvan Genel Bilgiler, Gezi Egitim ve Vize. Para Birimi: Yeni Tayvan Dolari. Tьrkiye - tayvan arasi uзakla kaз saat: Uзak ile Istanbul - taipe arasi 10,30 Saat. tayvan - Tьrkiye saat farki: 6 saat ileri.

Romanyada Saat Kaз. Dьnya Saatleri Dьnya Saati Dьnya Saat Uygulamalari.


Hazir misiniz Unutulmaz bir tatil iзin TAYLAND! - Milliyet. com. tr.


Bahreyn Uзak Bileti: Bahreyn Genel Bilgiler, Gezi Egitim ve Vize


Dьnya saat farki uygulamalari alfabetik siraya gцre dizilmistir. Tьrkiye'deki tek yetkili tur operatцrьdьr. World Travel Service Rezervasyon: 0212 237 90 60. 24 Eki 2013 Tьrkiye ile Yabanci Ьlkeler Arasindaki Saat Farklari Bir yere giderken цrnegin Gьrcistan'dan sabah 6'da uзaga binip, Istanbul'da yine sabah. 2 Kas 2010 Tayland ile Tьrkiye arasinda saat farki 5 saat. Yani saatlerinizi 5 saat ileri almayi unutmayin! Tayland'in ana dili Thai dilidir ama Tayland'in.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

mielenkiintoisin